Заштитете го вашиот бизнис!

Зошто е важно да го користете TopVPN за вашиот бизнис?

Понекогаш во скоро сите компании доаѓа време кога околностите диктираат еден или повеќе од вработените да работи од дома на цело или пола работно време. Во други случаи, можеби е поедноставно сопствениците на компаниите или вработените да имаат можност да ги користат ресурсите на компанијата од дома или додека се на одмор или пак едноставно вработените во компанијата се распределени насекаде низ светот. Ваквите ситуации често водат до работење од некпритирани или кмопримитирани мрежи. Неодамнешно истражување потенцира дека 30% од хакерските упади се случуваат во компании со помалку од 100 вработени, што значи дека VPN е задолжително нешто зас сите овие бизниси:


 • Финансиски институции

 • Бизнис патувачи

 • ИТ стартапи

 • Надворешни работници

 • Правни лица

 • Агенции за недвижности

 • Артисти

 • Институции

Со анализирање на потребите на базарот ние создадовме уникатно бизнис VPN решение што ќе ги реши сите ваши мрежни сигуроносни проблеми. Не досволувајте интернетот да ги прелистува вашите доверливи бизнис податоци, обезбедете се со ТopVPn за бизнис и тргнете ги сите зли умови настрана.

Како мојата компанија може да го користи TopVPN за бизнис?

TopVPN за бизнис нуди онлајн заштита, приватност и слобода за компании ширум светот. Со нашите апликации достапни за секој уред и оперативен систем и помошта од нашата техничка подршка вие ќе можете да ги решете сите предизвици со кои што се соочува вашата компанија.

 • Заштита на
  вашите работници

  Заштитете ги вашите работници од индустриска шпионажа со енкриптирање на нивната интернет конекција на Wi-Fi хот-спотови или бежични мрежи.

 • Дислоцирани работници и
  глобална мрежа

  Овозможете им на вашите вработени достап до деловните ресурси додека се наоѓаат надвор од вашата мрежа.

 • Тестирање и
  проверка на квалитет

  Компании од гејминг индустријата и други го користат TopVPN за бизнис за тестирање нивните услуги ширум светот.

 • Користење на бизнис алатки
  дури и од Кина

  Компании од Кина и други држави со гео-рестрикциски закони секојдневно го користат TopVPN за достап до VOIP, Google Apps, Google Enterprise и други алатки.

 • Анонимни и неограничени
  бизнис истражувања

  Инвестициски фирми и новинари го користат TopVPN за вршење истражување без притоа да бидат, следени или блокирани од некои географски рестрикции.

 • Заштита на
  IP и вашиот идентитет

  Направете компетитивно истражување или истражете некоја измама без притоа да го откриете вашиот идентитет или вашата бизнис IP адреса.

Вашата конкуренција нема да чека

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА!

Зошто да го изберете TopVPN?

TopVPN е единствениот VPN провајдер кој нуди дедицирани VPN сервери и мрежен сообраќај за вашиот бизнис, згора на се ние ќе ви доделиме и дедицирана техничка подршка за да ви помогне во сетирањето на вашата бизнис мрежа 1 месец БЕСПЛАТНО! Сето ова на астрономски пониска цена од другите VPN провајдери.
Погледнете ја табелата подоле и погледнете ја разликата.

 
Цена годишно
Приватни IP-а
Повеќе уреди
Дедициран VPN
Дедицирана подршка
TopVPN - Best business VPN provider
Од $2.99
Од 10
Private Internet Access
$8
1
Astrill VPN
$40
1
VyperVPN
$99.99
1

Едноставно раководење

Раководете со мрежата на вашите вработени од нашиот контролен панел. Додавање, бришење промена на лозинки за било кој вработен, сето ова со само неколку клика. Како што вашата фирма и потреби растат, ние сме секогаш подготвени да одговориме на предизвикот за проширување на вашата VPN мрежа во било кое време. На овој начин секогаш ќе плаќате онолку колку што имате потреба!

Само контактирајте не, кажете ни ги вашите потреби и ние ќе ви пратиме понуда за помалце од 24 часа!